2014. júl 27.

Csirkemell tésztával töltve, borsópürével

írta: Hajós Ágnes
Csirkemell tésztával töltve, borsópürével

5 hozzávaló - csirkemell, márványsajt, tészta, zöldborsó, tejszín Mostanában nem nagyon van időm kreatívkodni, ezért előkerestem egy régebben elkészített receptemet. Még valami versenyre alkottam, de itt a blogon nem mutattam meg. Csak néhány hozzávaló kell, mégis egy különlegesebb fogást tehetünk…

Tovább Szólj hozzá

tejszín borsó csirkemell penne márványsajt

2014. júl 22.

17. Blogkóstoló - Összefoglaló

írta: Hajós Ágnes
17. Blogkóstoló - Összefoglaló

Az általam szervezett játék összefoglalása Ennek a nyárnak az elején engem ért a megtiszteltetés, hogy lebonyolíthattam a 17. Blogkóstolót. Aki részt vesz benne, tudja, a játék célja az, hogy jobban megismerjük egymást, egymás hobbijait, főztjeit. Én magam is többször részt vettem, mondhatom, jó kis…

Tovább Szólj hozzá

süti beállítások módosítása