2013. már 24.

Mellőzött testrészek - különleges ételek

írta: Hajós Ágnes
Mellőzött testrészek - különleges ételek

Nyelv és láb, meg kell kóstolni! A mai modern gasztronómiában és táplálkozásban nem nagyon jut hely olyan állati részeknek, amit nyersen nem mindenki vesz szívesen a kezébe. Pedig régebben az emberek az utolsó csont-bőrdarabig elfogyasztották a levágott, feldolgozott jószágokat. Semmi sem ment…

Tovább Szólj hozzá

2013. már 19.

Batáta = édesburgonya - levesben és gnocchiban

írta: Hajós Ágnes
Batáta = édesburgonya - levesben és gnocchiban

Kedvenc növényem két egyszerű receptben Ez a növény régi nagy kedvencem. Szerencsére már Magyarországon is termesztik, így az eredetileg elég borsos ára egyre csökken, sőt újabban házhoz is szállítják. Az ízét a sütőtökéhez tudnám talán hasonlítani, de mégis más. Akivel eddig megkóstoltattam,…

Tovább Szólj hozzá

gomba kukorica gnocchi édesburgonya batáta

süti beállítások módosítása