2013. ápr 07.

Az én töltött csirkém

írta: Hajós Ágnes
Az én töltött csirkém

Töltött csirkecomb Gödöllői módra, paprikasalátával Ez az az étel, amit mindenki szeret. Minden családban van egy tuti recept, nálunk a nagymamám tudja a legjobban készíteni, sőt, nekem mindig sütött a húsok mellett egy kupac tölteléket is, az volt a kedvencem. Most azonban a szakácstanfolyamon…

Tovább Szólj hozzá

2013. ápr 01.

Tormavariációk húsvétra sonkához, vagy csak úgy

írta: Hajós Ágnes
Tormavariációk húsvétra sonkához, vagy csak úgy

Készítsd házilag, ecettel, lazaccal, különlegesen! Nem csak húsvétkor szeretem a tormát, az év többi napján is pusztítjuk. Nekem jó a bolti üveges is, ha valami husi vagy szendvics kísérőjeként fogyasztom, de ételízesítéshez inkább frissen reszelem. Ezen a hétvégén azonban gondoltam egyet, és három…

Tovább Szólj hozzá

húsvét lazac citrom tejszín kalács mustár torma petrezselyem borecet sambal kechup

süti beállítások módosítása