2013. dec 06.

A csirkemáj esete a szőlővel

írta: Hajós Ágnes
A csirkemáj esete a szőlővel

Szeretnivaló párosítás salátához vagy krumplipüréhez A régi szép időkben, mikor írni kezdtem a blogot (csak másfél éve volt ám :) ), az első bejegyzéseim között volt egy fél óra alatt elkészíthető fogás, a neve is egyszerű volt: Csirkemáj szőlővel. Ebben volt szalonna is, pirított kenyérkocka, meg…

Tovább Szólj hozzá

saláta bor szőlő csirkemáj vörösbor szőlőmagolaj

2013. dec 03.

Nosztalgia - magyaros előétel a tanfolyamról

írta: Hajós Ágnes
Nosztalgia - magyaros előétel a tanfolyamról

Bevert tojás Bakonyi módra Tavaly ilyenkor már rendesen izgultam, mert már a szakácstanfolyam felénél tartottam, de még a világon semmit nem tanultam. Interneten ment az elméleti része, a vizsgák is tesztek voltak, szóval nem állt mellettem tanár néni, aki a kezemre csapott volna, mikor puskáztam.…

Tovább Szólj hozzá

gomba szalonna

süti beállítások módosítása