2016. jún 29.

Gombasaláta citrommal, olívaolajjal, ismét olasz módra

írta: Hajós Ágnes
Gombasaláta citrommal, olívaolajjal, ismét olasz módra

Frissítő saláta, tökéletes nyári köret Tavaly az olasz étteremben volt egy Manuel nevű munkatársam, ő mesélt nekem a most következő "salátáról". Először idegenkedtem az ötlettől, hogy nyers gombát egyek, csak kis adagot készítettem belőle. Viszont annyira kellemesen csalódtam, hogy azóta nagyon…

Tovább Szólj hozzá

gomba citrom csiperke

2016. jún 27.

Minestrone, a legismertebb olasz leves a mi konyhánkban

írta: Hajós Ágnes
Minestrone, a legismertebb olasz leves a mi konyhánkban

Sok zöldséggel, olvadó sajttal Anyukám szeretett új recepteket kipróbálni gyerekkoromban (most is), az egyik, ami a finnyásságom ellenére az én tetszésemet is elnyerte, az a minestrone leves volt.  Sok zöldség volt benne, tele volt ízzel, de az olvadó sajtot szerettem legjobban a tetején. Emlékszem,…

Tovább Szólj hozzá

lencse tejszín bab borsó

süti beállítások módosítása