2016. sze 09.

Paella magyar módra

írta: Hajós Ágnes
Paella magyar módra

Rizs zöldségekkel, csirkével, kolbásszal, kis spanyol beütéssel Én is szeretek gasztroblogokat nézegetni, igaz, csak pár kedvencem van, azok nagy része pedig külföldi.  De a StreetKitchen azon kevesek közé tartozik, amit időnként meglátogatok. Sokáig Fördős Zé nevével volt fémjelezve, egy ideje…

Tovább Szólj hozzá

csirke paradicsom paprika rizs borsó csirkecomb kolbász

2016. sze 05.

Szilvaleves vörösborral

írta: Hajós Ágnes
Szilvaleves vörösborral

Hidegen vagy melegen egyaránt mennyei! Sajnos a gyümölcsökért még mindig nem rajongok, persze csak ha a nyersen fogyasztásról van szó.  Sütve, főzve, párolva, húsok mellé, stb. imádom mindet! Mivel a szilvának van most szezonja, vásároltam egy nagyobb adagot elég jó áron és ötletelni…

Tovább Szólj hozzá

szilva vörösbor tonkabab

süti beállítások módosítása