2018. feb 24.

Színes borsos csirkeragu krémes szósszal

írta: Hajós Ágnes
Színes borsos csirkeragu krémes szósszal

Sült paprikával és gombával, fél óra alatt kész is :) Ez a receptem nagyon régi, valamikor 4 évvel ezelőtt találtam ki. Valahogy mindig kiesett a szórásból, pedig nagyon szeretem, kis változtatásokkal többször elkészítettem már.   Borsos csirkeragu sült paprikával és gombával Hozzávalók 4…

Tovább Szólj hozzá

hagyma gomba paprika tejszín fokhagyma bulgur petrezselyem

2018. feb 21.

Humusz, a világ leghíresebb kencéje

írta: Hajós Ágnes
Humusz, a világ leghíresebb kencéje

Csicseriborsókrém a legegyszerűbb módon A világ nagy részén az egyik legkedveltebb mártogatós a humusz, vagyis csicseriborsókrém.  Na, jó, egy kicsit túloztam, nyilván Kínában nem nagyon hallottak róla, de a közel-keleten roppant népszerű és mi is egyre jobban szeretjük :) A következő recept nem…

Tovább Szólj hozzá

citrom fokhagyma csicseriborsó szezámmag tahini

süti beállítások módosítása