2012. máj 26.

Sajtőrület!

írta: Hajós Ágnes
Sajtőrület!

Soksajtos nyúlcomb édesburival - nyertes! Létezik a Budagyöngye Bevásárlóközpontban a Szega Camembert Sajt- és Sonkaszakaüzlet. Végtelen, gyönyörűséges árukészletében mindenki megtalálja a magának valót, sőt, ajándéknak is tökéletesen megfelelnek az ízlésesen csomagolt csemegék. Hirdettek egy…

Tovább Szólj hozzá

serrano nyertes édesburgonya camembert roquefort nyúlcomb vargányás olaj

2012. máj 22.

Tortilla először

írta: Hajós Ágnes
Tortilla először

Sült húsos szendvics tex-mex stílusban Mexikóban a tortillalap az ételkészítés alapja. Mármint nem magában, hanem különbözőképpen elkészítve. Mindenféle töltelékkel (tradicionálisan darált hússal, babbal, kukoricával) megtöltik, hajtogatják, feltekerik, végtelen lehetőségek vannak benne. Hasonlóan…

Tovább Szólj hozzá

tortilla mustár szójaszósz római kömény chili sertéscomb fehérborecet almaecet gouda barbecue quesadilla cheddar barna cukor Worcestershire szósz

2012. máj 22.

Albóndigas leves Mexikóból

írta: Hajós Ágnes
Albóndigas leves Mexikóból

Húsgombócleves kedvenc filmemből Az egyik kedvenc filmem volt régen a Bolond szél fúj (Fools rush in) Matthew Perryvel és Salma Hayekkel. Volt benne egy jelenet, arról beszélgettek, kinek mi a kedvenc étele. Salma Hayeknek az albóndigas volt, ez egy mexikói húsgombócleves. Már akkor elkezdte…

Tovább Szólj hozzá

répa rizs római kömény cukkini húsgombóc korianderzöld

süti beállítások módosítása