2013. jan 06.

Borjúmáj sajtszósszal, polentával

írta: Hajós Ágnes
Borjúmáj sajtszósszal, polentával

A borjúmáj is sokoldalú, elkészíteni sem nehéz! Életemben eddig egyszer ettem csak, a Kistücsökben. Ott annyira jól el volt készítve, hogy féltem itthon nekiállni, nehogy valami cipőtalpszerű szörnyűséget kapjak. Sertésmájat is ugyanezért nem szeretek sütni, de nem hagyhattam, hogy kifogjon…

Tovább Szólj hozzá

kakukkfű polenta borjúmáj kukoricadara ementáli gánátalma

2013. jan 03.

Legyen szerencsénk lencsével

írta: Hajós Ágnes
Legyen szerencsénk lencsével

Sólet libacombbal, lencsével - újévi ebéd, hogy sok pénzünk legyen :) Mint az előző bejegyzésben említettem, próbálom tartani a hagyományokat, Újév napján lencsét eszünk. Idén azonban eszemben sem volt a megszokott levest vagy főzeléket készíteni, gondoltam egy merészet és elővettem egy klasszikust.…

Tovább Szólj hozzá

lencse vörös lencse bab csirkecomb gersli libacomb velőscsont

2013. jan 02.

Legyen malacunk!

írta: Hajós Ágnes
Legyen malacunk!

Malackaraj töltve, gyümölcsös-krémes rizzsel Nem vagyok babonás, de szeretem a hagyományokat. Ehhez tartozik Szilveszterkor a malachús, Újévkor a lencse fogyasztása. Az óév utolsó napjaiban sikerült szép darab malackarajhoz jutnom, rögtön tudtam, hogy ebből alkotnom kell. Bár az új konyhám enyhén…

Tovább Szólj hozzá

alma mazsola rozmaring bacon sáfrány füstölt sajt cider malackaraj aszalt cseresznye

süti beállítások módosítása