2013. máj 05.

Elegáns csülök a tanfolyamról

írta: Hajós Ágnes
Elegáns csülök a tanfolyamról

Vajpuha sertéscsülök fehérborral Ismét egy olyan fogást mutatnék, ami a szakácstanfolyamon volt vizsgatétel. Mivel ez pont ahhoz az anyaghoz tartozott, ahol csak nagyjából írták le, hogy kell elkészíteni, improvizálnom is kellett. Látszik is a köret mennyiségén, hogy kicsit kevés lett, de a…

Tovább Szólj hozzá

2013. máj 02.

Desszert rozéval, eperrel, mandulával

írta: Hajós Ágnes
Desszert rozéval, eperrel, mandulával

Ropogós, mandulakrémes édesség felnőtteknek Meghosszabbították a rozés verseny határidejét. Mivel már két főétellel is neveztem, gondoltam, összehozok egy desszertet is. Ezzel csak az a baj, hogy elég ritkán szoktam édességet készíteni, borral még nem is próbáltam. Sok gondolkodás után egy…

Tovább Szólj hozzá

rozé eper réteslap mandulakrém

2013. ápr 30.

Tavaszi gyűjtögetés - vaníliás torta ibolyával

írta: Hajós Ágnes
Tavaszi gyűjtögetés - vaníliás torta ibolyával

Barackos túrótorta a tavasz virágával Az utóbbi időben sütöttem pár tortát, végre kezdem azt érezni, hogy nekem is sikerülhetnek az édességek (régebben mindig elrontottam rajta valamit). Többféle csokitorta után most egy félig-meddig esküvői tortát készítettem. Történt ugyanis, hogy egy nagyon…

Tovább Szólj hozzá

túró citrom tejszín vanília ibolya barack

süti beállítások módosítása