2013. dec 14.

Croque monsieur és croque madame - hozzá egy hagyományos rozscipó

írta: Hajós Ágnes
Croque monsieur és croque madame - hozzá egy hagyományos rozscipó

Nagy francia klasszikusok és egy békebeli rozskenyér Az utóbbi időben én sütöm itthon a kenyeret. A bolti egyre drágább, ráadásul szerintem annyi adalékanyagot tartalmaznak, amennyire senkinek sincs szüksége. Vannak nagyon jó blogok, ahonnan veszem az ötleteket, de van néhány kikötésem. Nem szoktam…

Tovább Szólj hozzá

tojás kenyér sonka sajt tükörtojás melegszendvics besamel

2013. dec 11.

5 hozzávaló - töltött csirkefasírt nem megszokott körettel

írta: Hajós Ágnes
5 hozzávaló - töltött csirkefasírt nem megszokott körettel

Husi, bacon, sajt, hagyma, karfiol és az ágiféle variálás Aki régebbóta követ, tudhatja, hogy amilyen versenyt Stahl Judit meghirdet, azon én elindulok. Ez eleinte szélmalomharcnak tűnt, valószínűleg tapasztalatlan voltam, az ételfotózás terén meg még most is van mit tanulnom. Viszont egyszer…

Tovább Szólj hozzá

sajt csirkemell bacon lilahagyma füstölt sajt darált hús petrezselyem

2013. dec 09.

Amire 2013-ban a legbüszkébb voltam

írta: Hajós Ágnes
Amire 2013-ban a legbüszkébb voltam

Csirkemell, sütőtök, gesztenye - a tökéletes karácsonyi étel! A TvPaprika magazin 2013 karácsonyán megtisztelt azzal, hogy megjelentette az egyik receptemet. Ünnepi ételeket kellett beküldeni, olyanokat, amik eltérnek a hagyományostól, de mindenképpen az ünnepi asztal díszei lehetnek. Sütöttem,…

Tovább Szólj hozzá

sütőtök sajt gesztenye csirkemell feta szilvalekvár tökmagolaj ementáli tökmag szőlőlekvár Karácsony

süti beállítások módosítása