2013. feb 08.

Apró kolbászkák rózsaszín salátával

írta: Hajós Ágnes
Apró kolbászkák rózsaszín salátával

Tökéletes vendégváró, előétel, főétel salátával Az édeskömény és én tavaly kezdtünk barátkozni. Az első találkozásunk rosszul sikerült, nagyon nem jött be az ánizsos íze. Aztán Gabojszánál találtam egy receptet, amiben az édesköményen kívül minden hozzávaló a kedvenceim közé tartozott. Gondoltam,…

Tovább Szólj hozzá

édeskömény kolbász rozmaring sertéscomb kínai kel

2013. feb 04.

Olcsó májnak sem híg a leve

írta: Hajós Ágnes
Olcsó májnak sem híg a leve

Pecsenyelibamáj szokatlan körettel Sokan tudják rólam, hogy egyik kedvenc alapanyagom a libamáj. Mivel csak ritkán engedhetem meg magamnak, az év nagy részében "beérem" csirke-, vagy kacsamájjal. Még Márton nap után leptek meg az egyik hentesnél, pecsenye-libamájat árultak. Ugyanaz volt majdnem az…

Tovább Szólj hozzá

kifli uborka mustár pecsenye libamáj

süti beállítások módosítása