2013. dec 31.

Boldog Új Évet!

írta: Hajós Ágnes
Boldog Új Évet!

Mindenki tudja, hogy Szilveszterkor és Újévkor kötelező a lencse és a virsli. Na, meg persze a pezsgő és a buli, aminek másnap meg is szokott lenni az eredménye :) Sok korhelyleves receptet láttam mostanában, nekem mégis egy virslis lencseleveshez van most kedvem. Újév napján az embernek nincs sok…

Tovább Szólj hozzá

leves lencse répa virsli

2013. dec 30.

Diós kenyér és egy luxus szendvics

írta: Hajós Ágnes
Diós kenyér és egy luxus szendvics

Ínyenc reggeli libamájjal, morbier sajttal Gyakran kísérletezek a kenyértésztával. Én nem ragaszkodom se a kovászhoz, se az öregtésztához, ami a hagyományos fehér kenyerek alap ízét és állagát adja. Jobban szeretem, ami viszonylag gyorsan elkészül és éppen az akkori hangulatomhoz igazodik. Ősszel…

Tovább Szólj hozzá

dió kenyér sajt balzsamecet libamáj napraforgómag dióolaj balzsamecetkrém morbier sajt

süti beállítások módosítása