2014. ápr 27.

Az utolsó medvehagymás ebéd (idén)

írta: Hajós Ágnes
Az utolsó medvehagymás ebéd (idén)

Vajpuha sült tarja medvehagymás sajtkrémmel Nemrég vendégül láttam a nagyszüleimet ebédre. Gondoltam, hogy még nem kóstolták a medvehagymát (nem nagyon próbálnak ki új dolgokat, még ha az csak újra felfedezett is), itt volt az idő, hogy megismertessem őket vele. Nagypapám mondta, hogy ő mindig lát…

Tovább Szólj hozzá

sajt medvehagyma vaj tarja

2014. ápr 25.

Húsvét után...

írta: Hajós Ágnes
Húsvét után...

A füstölt lé felhasználása egy új levesben Igen, ilyenkor jönnek a szokásos ötletek a maradék tojás illetve sonka hasznosítására. Nekem viszont más jutott eszembe. A maradék sonka-főzőlével már elkészült egy adag lencsefőzelék, sólethez meg most nincs elég ember, ezért rögtönöztem. Komolyan sajnálom…

Tovább Szólj hozzá

citrom tejföl rizs csicseriborsó petrezselyem fehér bab

2014. ápr 23.

Ismét egy színes étel lecsóval, édeskrumplival

írta: Hajós Ágnes
Ismét egy színes étel lecsóval, édeskrumplival

Pirított csirkemáj nyárízű körettel A szülői házam mindig elég hideg volt, sokat fáztam, nagyon utáltam. Éppen ezért, legyen bármilyen forróság, én imádom. És mindent, ami a nyárral kapcsolatos. Lassan kapható már a piacon paradicsomízű paradicsom, bár elég horror az ára. Nekem ilyenkor rögtön…

Tovább Szólj hozzá

paradicsom paprika csirkemáj lecsó édesburgonya petrezselyem batáta

süti beállítások módosítása