2015. már 14.

Skót tojás salátafészekben

írta: Hajós Ágnes
Skót tojás salátafészekben

Látványos és pénztárcakímélő tojásétel nem csak húsvétra Továbbra is imádom a tojásételeket, legfőképp, ha a sárgája még lágy. Húsvét környékén fokozódik a tojásfüggésem, képes vagyok ipari mennyiséget elfogyasztani belőle. Már egyszer készítettem skót tojást, akkor a Lorraine Pascal-féle sütőben…

Tovább Szólj hozzá

alma tojás zeller

2015. már 12.

Fűszeres, kukoricás palacsinta köretnek vagy csak magában

írta: Hajós Ágnes
Fűszeres, kukoricás palacsinta köretnek vagy csak magában

Raguk kísérője vagy kitűnő vega főfogás Nemrég kaptam anyukámtól egy nagy adag kukoricalisztet, ami közelített a lejárati idejéhez. Szoktam én is használni, bár általában csak az angol muffint forgatom bele, de mivel ételt nem dobunk ki, az elkövetkezendő pár napban több mindenhez is fel akartam…

Tovább Szólj hozzá

tojás kukorica snidling kukoricaliszt

2015. már 09.

Szirupos sós édesség paradicsommal

írta: Hajós Ágnes
Szirupos sós édesség paradicsommal

Egyszerre sós és édes? Paradicsommal és balzsamecettel nagyon is elképzelhető! Párszor voltam főzőkurzuson, általában valamelyik receptversenyen nyertem díjként a részvételt. Számomra tökéletes kikapcsolódás, főzhetek, jó a társaság, sok nevetés és persze jó ötletek. A most következő nassolnivalót…

Tovább Szólj hozzá

paradicsom balzsamecet koktélparadicsom balzsamecetkrém galett

süti beállítások módosítása