2015. már 20.

Párizsi krém és a híres ganache

írta: Hajós Ágnes
Párizsi krém és a híres ganache

A tökéletes csokikrém klasszikus receptje Ha édességekről van szó, egy kicsit mindig összeszorul a gyomrom. Mivel a főzést érzésre művelem, furcsa nekem a cukrászok pontossága, hogy mindent grammra ki kell mérni. Viszont a tortakészítés óriási örömet okoz (mármint annak, aki kapja), úgyhogy muszáj…

Tovább Szólj hozzá

torta csoki étcsoki

2015. már 18.

Medvehagymás pogácsa - idén először

írta: Hajós Ágnes
Medvehagymás pogácsa - idén először

Új medvehagyma-szezon, új pogácsa juhsajttal Én akkor is szeretem a medvehagymát. Mondjuk a fokhagymát meg mindenféle más hagymát is, szerintem minden finom ételnek ezek az alapjai :) Amikor idén a kezembe kaparinthattam az első csomag medvehagymát, a feléből szinte azon nyomban pogácsát sütöttem,…

Tovább Szólj hozzá

medvehagyma pogácsa

2015. már 17.

Színes gyurma házilag

írta: Hajós Ágnes
Színes gyurma házilag

Olcsó, de jó minőségű gyurma készítése otthon Ezzel a bejegyzéssel egy új rovat indul a blogon, a Készítsd otthon! (DIY). Háziasszony (de utálom ezt a szót) és édesanya vagyok, sokszor kell nekem is elgondolkodni, hogy egy adott holmi megvásárlását megengedhetem-e magamnak. Vagy egyszerűen sajnálom…

Tovább Szólj hozzá

DIY készítsd otthon

süti beállítások módosítása