2015. máj 02.

Egyszerű strandos lángos otthon

írta: Hajós Ágnes
Egyszerű strandos lángos otthon

Idézzük fel a vízparti nyaralásokat kedvenc lángosunkkal! Aki nyaralt már valaha a Balatonnál és evett a(z amúgy méregdrága) strandkajából, az biztos, hogy a mai napig szájában érzi a lángos ízét. Sokan évekig próbálkoznak megfejteni az amúgy "szupertitkos" receptet, de én most megmondom a tutit…

Tovább Szólj hozzá

élesztő liszt

2015. ápr 29.

Ciprusi borsós-rizses leves olívával

írta: Hajós Ágnes
Ciprusi borsós-rizses leves olívával

Louvana, a laktató leves olajbogyóval, pirítóssal Tényleg azt hiszem, kezdek átmenni vegába, annyira nem kívánom a húst, hogy nem ismerek magamra... (na, jó, egy kis szalonna jöhet :D ) A múltkoriban találtam ezt a finom sárgaborsólevest és mivel minden egyes összetevőjét imádom, rögtön el is…

Tovább Szólj hozzá

leves olajbogyó rizs sárgaborsó

2015. ápr 28.

Krémes tészta ropogós spárgával, bacon-nel 20 perc alatt

írta: Hajós Ágnes
Krémes tészta ropogós spárgával, bacon-nel 20 perc alatt

Üvegtészta sok szósszal, gyors ebéd macera nélkül Szeretem az üvegtésztát. Nincs vele macera, egyszerűen csak fel kell önteni forró vízzel és meg is feledkezhetünk róla. Bármivel kombinálhatjuk, csak azért, mert távol-keleti ételek között lehet megtalálni a boltok polcán, még nem kell feltétlen…

Tovább Szólj hozzá

dió spárga ricotta bacon üvegtészta

2015. ápr 27.

Tiramisu, ahogy az étteremben készítettük

írta: Hajós Ágnes
Tiramisu, ahogy az étteremben készítettük

Készítsd el otthon is az olasz klasszikust! Az étteremben általában desszertpályán voltam. Mondjuk a húsoknak jobban örültem volna, dehát lány vagyok, nehéz odakerülni... (Néha azért sikerült :)) Voltak pozitív hozadékai is az állandó süti- és fagylaltkeverésnek, sok recept szinte beleégett az…

Tovább Szólj hozzá

süti mascarpone vanília kakaó

süti beállítások módosítása