2015. feb 22.

Reggeli és vendégváró - egy recept két alkalomra

írta: Hajós Ágnes
Reggeli és vendégváró - egy recept két alkalomra

Ropogós bacon, olvadt sajt - ellenállhatatlan páros Természetesen én is szoktam receptoldalakon nézelődni, vannak képek, amik annyira belém égnek, hogy addig nem nyugszom, míg el nem készítem. Így voltam az alábbival is. A sült bacon és az olvadt cheddar sajt mindenkit levesz a lábáról, személy…

Tovább Szólj hozzá

sajt bacon cheddar

2015. feb 20.

Szirupos csirkemáj krémes rizottóval

írta: Hajós Ágnes
Szirupos csirkemáj krémes rizottóval

 Rizottó és csirkemáj - a kedvenceim együtt is verhetetlenek :)  "Főzőkarrierem" elején sok versenyre beneveztem. A második (nem csak) azért volt emlékezetes, mert az egyik versenyző nem elég, hogy lopott recepttel és képpel jelentkezett, de ráadásul ez egyik zsűritag ételét nevezte be. Volt is…

Tovább Szólj hozzá

balzsamecet rizottó csirkemáj rozmaring aszalt paradicsom

2015. feb 17.

Kőttes palacsinta almával, karamellel

írta: Hajós Ágnes
Kőttes palacsinta almával, karamellel

Palacsinta-nap (Pancake Day) egy régi ismerőssel A farsangi időszak végét Angliában a Palacsinta-nappal ünneplik. Ennek a régi időkben az volt a lényege, hogy a maradék lisztet meg tojást összegyűjtötték és a böjt (fogyókúra :) ) előtt jól bepalacsintáztak :) És mivel a palacsinta nemzetközi, én…

Tovább Szólj hozzá

alma palacsinta karamell

süti beállítások módosítása