2016. már 12.

Kívül-belül sajtos kifli

írta: Hajós Ágnes
Kívül-belül sajtos kifli

Ropogós, rozsos csavart kifli szezámmaggal Nemrég tettem már közzé egy csavart kifli receptet, azt nem kellett keleszteni, csak gyorsan meggyúrni, kinyújtani, tekerni és mehetett is a sütőbe. Ez a mostani egy kicsit fantáziadúsabb, több összetevő van benne és kicsit tovább tart az elkészítése, de…

Tovább Szólj hozzá

kifli sajt szezámmag

2016. már 08.

Bacon-ös májpástétom, krémes és ropogós

írta: Hajós Ágnes
Bacon-ös májpástétom, krémes és ropogós

Kacsa- vagy csirkemájkrém házilag, a bolti a nyomába sem érhet Nemrégen az egyik ismerősöm kért tőlem egy nagyobb adag májpástétomot, amit friss bagettel tudnak falatozni. Régebben készítettem egy olyan változatot, ami bacon-be volt göngyölve, de az kemény volt, nem nagyon lehetett kenyérre…

Tovább Szólj hozzá

kacsamáj bacon

2016. már 07.

Svéd gombasaláta, egy jó barát a múltból

írta: Hajós Ágnes
Svéd gombasaláta, egy jó barát a múltból

A retro kedvencet még mindig szeretjük A 70-es, 80-as években volt a hidegtálaknak igazi divatja, nem telhetett el nélkülük szilveszter, vagy nagyobb családi esetleg céges buli. És ha hidegtál, akkor franciasaláta, kaszinótojás, sonkatekercs és persze svédgomba. Aztán valamilyen oknál fogva ez a…

Tovább Szólj hozzá

gomba kakukkfű paradicsompüré

süti beállítások módosítása