2016. ápr 16.

Sült csirkecomb rizi-bizivel kezdőknek

írta: Hajós Ágnes
Sült csirkecomb rizi-bizivel kezdőknek

A legegyszerűbb hétvégi ebéd részletesen Sokszor kéritek tőlem, hogy egyszerűbb, alapvető dolgokról is írjak, ne csak különlegességekről. Ezért múltkor lefotóztam az egyik vasárnapi ebédet és gondoltam, a főzni tanulóknak is segítek kicsit és leírom részletesen, hogy készül. Bacon-ös csirkecomb…

Tovább Szólj hozzá

rizs borsó csirkecomb bacon

2016. ápr 13.

Gombás-spárgás paprikás medvehagymás nokedlivel

írta: Hajós Ágnes
Gombás-spárgás paprikás medvehagymás nokedlivel

A jól ismert klasszikus kicsit felturbózva Az úgy volt, hogy az utolsó fél csokor, hűtőben árválkodó medvehagymát már nagyon fel kellett használni. Viszont vettem spárgát meg egy kis gombát is (a piacon mindig elkap a vásárolhatnék, főleg, ha szép az áru). Eredetileg gombapaprikást…

Tovább Szólj hozzá

gomba medvehagyma spárga

2016. ápr 12.

Töltött csirke, ahogy a nagymamám készíti

írta: Hajós Ágnes
Töltött csirke, ahogy a nagymamám készíti

Régi családi recept úgy, ahogy van A most következő receptnél számítok kritikára, de akkor is közzé kell tennem. Leginkább azért, mert az egész gyerekkoromat végigkísérte a nagymamám töltött csirkéje, a mai napig ezt kérem tőle, ha nála ebédelünk.  Nekem is van egy változatom, a gödöllői töltött…

Tovább Szólj hozzá

csirke csirkemáj csirkecomb petrezselyem

süti beállítások módosítása