2016. jún 19.

Duplán tökmagos paradicsomsaláta

írta: Hajós Ágnes
Duplán tökmagos paradicsomsaláta

Legújabb kedvenc salátám: egyszerű, mégis különleges Az igazi nyári meleg beköszöntével a nehéz ételektől nagyjából el is megy az étvágyam. Viszont a sült és grillezett húsokkal meg szinte nem tudok betelni, melléjük mindig valami csupa zöldség, vagy sokszor majonézes salátát készítek. Mivel már…

Tovább Szólj hozzá

paradicsom bazsalikom lilahagyma

2016. jún 15.

Egyszerűen kihagyhatatlan ribizlis, marcipános rétes

írta: Hajós Ágnes
Egyszerűen kihagyhatatlan ribizlis, marcipános rétes

Különlegesség egy családtag konyhájából A most következő finomság receptje és fotója nem a sajátom, még tavaly készítette a tesóm felesége, és annyira jól sikerült, hogy gondoltam, megosztom veletek.    Ribizlis, marcipános, zabpelyhes rétes   6 réteslap 5-10 dkg vaj a kenéshez 30 dkg ribizli 8…

Tovább Szólj hozzá

marcipán ribizli zabpehely

2016. jún 13.

Labneh, a házi krémsajt

írta: Hajós Ágnes
Labneh, a házi krémsajt

Készítsd el joghurtból az arab konyha egyik jellegzetességét A labneh-re véletlenül bukkantam rá kedvenc külföldi blogomon, itt már említettem. Mikor rákerestem, hogy mi is ez, megtudtam, hogy a Közel-Keleten és Afrika északi részén ez egy nagyon is ismert, naponta fogyasztott krémsajt. Sokan…

Tovább Szólj hozzá

joghurt krémsajt

süti beállítások módosítása