2018. már 24.

Saláta egy lengyel szakácstól

írta: Hajós Ágnes
Saláta egy lengyel szakácstól

Bármilyen furcsának tűnik, az alapanyagok nagyon is összeillenek! Egy éve voltam Lengyelországban, ahol egy helyi híresség tartott nekünk főzőtanfolyamot. Sok zöldséges ételt készítettünk (sok finom bort is ittunk hozzá :D ). Itt már írtam róla egy elég szemléletes beszámolót, itt pedig az első, ott…

Tovább Szólj hozzá

uborka fokhagyma áfonya kuszkusz

2018. már 21.

Fokhagymás-citrusos lazac angolos körettel

írta: Hajós Ágnes
Fokhagymás-citrusos lazac angolos körettel

Néha belefér a lazac is - adjuk meg a módját! Ennek az ételnek az ötlete Jamie Olivertől van, az egyik sorozatában láttam nemrég.  Már nem emlékszem pontosan, hogy követtem-e a receptjét, de a gersli ízesítése mindenképp az ő fejéből pattant ki. A mángold pedig, bármilyen furcsa, a kertemből volt.…

Tovább Szólj hozzá

lazac mustár fokhagyma gersli mángold

2018. már 19.

Langyos, különleges saláta az egészség jegyében

írta: Hajós Ágnes
Langyos, különleges saláta az egészség jegyében

Laktató saláta különleges alapanyagokkal Nemrég libacombot sütöttem, a kacsa és ez is a kedvenceim. Lassan, alacsony lángon, ropogós-omlósra készítve, szerintem az egyik legfinomabb dolog a világon. Mondhatnám, hogy pont ebben a salátában képzeltem el a sült libacombot, de ez nem teljesen így van. A…

Tovább Szólj hozzá

saláta mustár mozzarella liba édesburgonya libacomb

süti beállítások módosítása