2019. jan 27.

Édeskrumpli-krémleves fűszeresen, babbal

írta: Hajós Ágnes
Édeskrumpli-krémleves fűszeresen, babbal

Lágy, sűrű, pikáns - a tökéletes krémleves A tél a forró krémlevesek időszaka. Egyszerűen imádom ilyenkor egy öblös bögréből kortyolgatni a zöldségleveseket. Van, hogy a maradék húslevest összeturmixolom a maradék zöldségekkel és nekem az az ebéd, mondjuk zsemlekockával. Most az egyik kedvencemet…

Tovább Szólj hozzá

alma leves zsálya édesburgonya

2019. jan 24.

Kacsamáj, királyrák és különleges köret

írta: Hajós Ágnes
Kacsamáj, királyrák és különleges köret

Éttermi jellegű fogás otthon Az a helyzet, hogy imádom a különlegességeket, bár, aki sűrűbben olvassa a blogomat, az ezzel tisztában van. Szerencsére ma már az internet és az egyszerű közlekedés világában szinte minden extra cucc beszerezhető, sőt, tegnap már a Sparban is láttam királyrákot. Szóval…

Tovább Szólj hozzá

répa édeskömény királyrák kacsamell cékla édesburgonya cheddar

2019. jan 21.

Nizzai saláta az én konyhámban

írta: Hajós Ágnes
Nizzai saláta az én konyhámban

Klasszikus langyos saláta tonhallal, zöldségekkel Ez a híres saláta a festői francia városról kapta a nevét. Bár az eredeti receptben csak nyers zöldségek, tonhal és tojás van, mi Magyarországon kicsit felturbózva fogyasztjuk. Nemrég a főzős csatornán láttam egy változatot Bede Robitól, amit kicsit…

Tovább Szólj hozzá

zöldbab olajbogyó kapribogyó rukkola

süti beállítások módosítása