2013. ápr 28.

Díjat kaptam :)

írta: Hajós Ágnes
Díjat kaptam :)

Mégpedig egy kedves bloggertársamtól: Csánk Györgyitől, a Csak, mert szeretem... c. blog írójától. Nagyon megtisztelve érzem magam, de egyúttal kötelességeim is vannak: 1. Megemlítem a Kedves Ismerőst, aki megajándékozott a díjjal (ez ugye megtörtént :)) 2. Továbbítjuk 4 Bloggernek, akinél 200-nál…

Tovább Szólj hozzá

2013. ápr 27.

Kucsmagomba és medvehagyma

írta: Hajós Ágnes
Kucsmagomba és medvehagyma

A két tavaszi kedvenc együtt két főételben Aki olvas gasztronómiával foglalkozó oldalakat, az mostanában elég sűrűn találkozott ezzel a két alapanyaggal. Én sem bírtam nekik ellenállni a piacon. Nagyon jól tettem, hiszen pont azért használják olyan sokan ezeket a zöldségeket, mert isteni finomak. A…

Tovább Szólj hozzá

sajt medvehagyma báránygerinc szalonna újhagyma kucsmagomba

2013. ápr 25.

Sült hal rozéval - nyerő párosítás

írta: Hajós Ágnes
Sült hal rozéval - nyerő párosítás

Rántott hal is lehet ünnepi étel, nézd a körítést! Volt egyszer egy rozéboros verseny. Annyi lehetőség rejlik a rozéban, hogy egy halas receptet még muszáj volt elkészítenem, adta magát. Szép süllőfilét kaptam és mivel a hal mellé nagyon jól megy rizs és a gomba, ebből indultam ki. De a gombás rizs…

Tovább Szólj hozzá

rozé süllő sajt rizottó szalonna juhtúró petrezselyem kömény parenyica halfilé

2013. ápr 23.

Ropogjon a bunda! - rántott hús versenyre

írta: Hajós Ágnes
Ropogjon a bunda! - rántott hús versenyre

Extra ropogós bunda és különleges köret A Vénusz nemrég hirdetett egy olyan receptversenyt, ahol minél ropogósabb bundájú rántott húsos kompozícióval lehetett nevezni. Szokásomhoz híven csavartam egyet a megszokott recepten, tettem hozzá egy fincsi köretet, és elküldtem. Egy jó darabig nem volt…

Tovább Szólj hozzá

csirke sajt padlizsán mogyoró csirkemell mozzarella petrezselyem szezámolaj

süti beállítások módosítása