2013. okt 06.

Nyári emlék és egy színes tésztaétel

írta: Hajós Ágnes
Nyári emlék és egy színes tésztaétel

Karfiol, spenót, gnocchi egy csajos fogásban Többen tudjátok, hogy nyáron volt szerencsém másfél hónapot a egy első osztályú étteremben dolgozni. Rengeteget tanultam, sok ötletet kaptam és persze nagyon sokat dolgoztam. Többen mondták, hogy a főzés szeretete és egy étteremben dolgozni nem ugyanazt…

Tovább Szólj hozzá

spenót vanília karfiol cékla gnocchi

2013. okt 04.

Luxusreggeli - omlett vargányával

írta: Hajós Ágnes
Luxusreggeli - omlett vargányával

Laktató, isteni tojásétel pirított gombával és rukkolával Már többször említettem, hogy gyengéim a reggeli lakomák. Tojás minden mennyiségben és fajtában jöhet, ez mellé (jelen esetben fölé) szoktam még valami különlegeset készíteni. A vargányaszezon közepén természetesen kihagyhatatlan a sült…

Tovább Szólj hozzá

tojás gomba vargánya rukkola

2013. okt 03.

Kevert stílusban

írta: Hajós Ágnes
Kevert stílusban

Keleties hangulatú étel csirkemellel, őzlábgombával Ez a gyönyörű őszi idő kedvez a gombák növekedésének, a pöfeteg mellett őzlábgomba is akad tömegével. Az ára kifejezetten olcsó a többi erdei gombához képest és mégis valami különlegességet tudunk az asztalra tenni. Most egy igazán gyors ételt…

Tovább Szólj hozzá

gomba fokhagyma rizs csirkemell

2013. okt 01.

Pöfetegszezon! - Rántott gomba sajttal, sonkával töltve

írta: Hajós Ágnes
Pöfetegszezon! - Rántott gomba sajttal, sonkával töltve

Cordon bleu hús nélkül, amit mindenki szereti fog A minap ismét megpillantottam a piacon egyik kedvenc gombafajtámat, az óriáspöfeteget. Volt belőle kézilabda-méretű és egészen óriási is. Tavaly simán csak rántott gombát készítettem belőle, idén azonban merészebb voltam. Egyik kedvencem a cordon…

Tovább Szólj hozzá

gomba sonka sajt óriáspöfeteg

süti beállítások módosítása