2015. már 28.

Húsvéti tojástál, az ünnepi asztal dísze

írta: Hajós Ágnes
Húsvéti tojástál, az ünnepi asztal dísze

Szépséges vendégváró többféle tojással Idén elhatároztam, hogy nem fogok lecsúszni a húsvétról. Mármint arról, hogy még az ünnep előtt közzétegyem, amit el fogok készíteni, utána ugye már sokkal kevesebben kíváncsiak a sonkás meg tormás receptekre... A mostani étel elkészítését már régen tervezem.…

Tovább Szólj hozzá

saláta húsvét tojás

2015. már 26.

Fejedelmi csirkemell sajttal és barackkal töltve

írta: Hajós Ágnes
Fejedelmi csirkemell sajttal és barackkal töltve

Ismét egy rántott hús-variáció az unaloműzés és a változatosság jegyében Megint ötletek után kutattam, ez alkalommal egy ételkiszállító cég étlapja került a kezembe. Volt rajta külön "bundás étel" (vagy ilyesmi) oszlop, ott bukkantam a barackos-sajtos rántott húsra. Már csak azért is megtetszett,…

Tovább Szólj hozzá

sajt barack csirkemell

2015. már 24.

Lenmagpelyhes stangli egyszerűen, kifli helyett

írta: Hajós Ágnes
Lenmagpelyhes stangli egyszerűen, kifli helyett

 Magos szendvicsalap ropogós csücsökkel :) Mindig variálok a kenyértésztával. Az alaphoz már kikísérleteztem az arányokat, lassan álmomban is meg tudom dagasztani a napi szokásost. De ha van egy kis időm, vagy örömet akarok szerezni a családnak, variálok a formával, puhasággal esetleg magokkal. Ez a…

Tovább Szólj hozzá

kifli lenmag

süti beállítások módosítása