2015. júl 04.

Tartármártás az én konyhámban

írta: Hajós Ágnes
Tartármártás az én konyhámban

Népszerű alapmártás, a hidegtálkészítés alapja Mivel többen követelitek rajtam a hidegtálakon felkínált ételeim receptjét, gondoltam, kezdjük az alap tartármártással. Ezt senkinek sem kell bemutatni :) Gyerekkori emlékeimben a élénken él, ahogy anyukámmal rántott sajt vagy rántott hal mellé együtt…

Tovább Szólj hozzá

tejföl majonéz

2015. júl 03.

Milánói sertésborda, ahogy mi szeretjük

írta: Hajós Ágnes
Milánói sertésborda, ahogy mi szeretjük

 Olasz nevű étel, a magyaros éttermek sztárja Mint tudjuk, a francia salátáról nem igazán hallottak még a franciák. Valahogy így lehetnek az olaszok a milánói sertésbordával is :) Viszont mi, magyarok nagyon is kedveljük ezt az igencsak laktató ételt. Rántott hús is van benne, meg millió kalória,…

Tovább Szólj hozzá

gomba paradicsom makaróni csirkecomb

2015. júl 02.

Grillezett kenyérsaláta töltött csirkemellel

írta: Hajós Ágnes
Grillezett kenyérsaláta töltött csirkemellel

Panzanella grillezett zöldségekkel, mozzarellás csirkemellel Nemrég a grilles verseny alkalmából többféle ételt is készítettem, ezek egy részét, a vaddisznó-burgert, a lepénykenyeres garnélát és a mézes-sajtos sült gyümölcsöket már be is mutattam nektek. Most az olasz kenyérsalátát, a panzanellát…

Tovább Szólj hozzá

saláta tojás kenyér paradicsom uborka

2015. jún 30.

Joghurtos padlizsánsaláta, hűsítően pikáns

írta: Hajós Ágnes
Joghurtos padlizsánsaláta, hűsítően pikáns

 Sült padlizsán frissítő mentás joghurttal Gyerekkoromban egy darabig kifejezetten utáltam a padlizsánt. Anyukám ugyanis a fejébe vette, hogy megszeretteti velünk, ezért rögtön kétféle ételt is szó szerint belénktömött az öcsémmel. Na, ő még felnőttként sem eszi meg, ha jól tudom, én viszont egy pár…

Tovább Szólj hozzá

citrom joghurt padlizsán olívaolaj koriander lilahagyma petrezselyem

süti beállítások módosítása