2015. dec 20.

Töltött káposzta a nagyik receptje szerint

írta: Hajós Ágnes
Töltött káposzta a nagyik receptje szerint

Nem csak karácsonykor szeretjük! Kevés ételnek van hagyománya a családunkban, de a töltött káposzta ilyen. Egyik kedves olvasóm kérésére megosztom veletek a mi változatunkat, ezt a dédnagymamám is így készítette (már meséltem róla a linzertésztája kapcsán). Anyukám szavait olvashatjátok, ő írta le…

Tovább Szólj hozzá

savanyú káposzta rizs darált hús

2015. dec 19.

Születésnapi menü kacsamájjal, édesburgonyával

írta: Hajós Ágnes
Születésnapi menü kacsamájjal, édesburgonyával

Mert megérdemlem :) Ha máskor nem, a születésnapomon meglepem magam libamájjal. Vagy kacsamájjal, ha csak azt kapok, nagy különbség nincs... Így volt ez idén januárban is, és mint tavaly, olyan ételt készítettem másik kedvencem, az édesburgonya közreműködésével, ami nekem a mennyországot jelentette…

Tovább Szólj hozzá

saláta tejszín rozmaring kacsamáj édesburgonya petrezselyem

2015. dec 16.

Csavart vajas kifli egy óra alatt

írta: Hajós Ágnes
Csavart vajas kifli egy óra alatt

Bögrés recept, ezt mindenki szeretni fogja Az év nagy részében itthon sütöm a péksütiket, de van, hogy csak este veszem észre, hogy elfogyott... Ilyenkor már nagy nagyon nincs kedvem többször keleszteni, meg két és fél órát várni a késztermékre. A most következő kis csavart kiflik egy óra alatt kész…

Tovább Szólj hozzá

tojás joghurt

2015. dec 15.

Paprikás ponty kelbimbóval, szalonnával, fehérborral

írta: Hajós Ágnes
Paprikás ponty kelbimbóval, szalonnával, fehérborral

Az "egyszerű" ponty ünnepi köntösben Nemrég kedves édesapám meglepett egy szatyornyi hallal. Nagyon örültem neki, ugyanis akkor még volt egy csomó helyem a fagyasztóban és így az aznapi takarítás kihagyására is tökéletes indokom volt. Amivel viszont nem számoltam, hogy némely pikkelyes csak…

Tovább Szólj hozzá

ponty kelbimbó fehérbor szalonna

süti beállítások módosítása