2016. feb 20.

Csirkés muffin, a gyorséttermi változat otthon

írta: Hajós Ágnes
Csirkés muffin, a gyorséttermi változat otthon

Extra laktató szendvics csirkemellfasírttal, sajttal, zöldséggel Hát igen, nekem is van gyengém, a meki... McDonald's, ha helyesen akarjuk írni. De ma már tartózkodom tőle, csak nagyon kivételes alkalmakkor engedem meg magamnak. Egy ideig kisebb vagyont költöttem a reggeli baconös toastra és/vagy a…

Tovább Szólj hozzá

saláta paradicsom muffin csirkemell

2016. feb 18.

Céklakrémleves naranccsal, sült kecskesajttal

írta: Hajós Ágnes
Céklakrémleves naranccsal, sült kecskesajttal

Krémleves melegen vagy hidegen, a legfinomabb feltéttel Ez a recept régóta vár bemutatásra, kb. tavaly ilyenkor készítettem. Éppen egy elég stresszes időszakot éltem, kezdtem érezni, hogy ha így tuningolom saját magam, akkor egyenes az út a depresszióhoz. Mivel már voltam ilyen lelki válságban,…

Tovább Szólj hozzá

dió narancs kecskesajt cékla

2016. feb 16.

Chilis, babos húsleves fél óra alatt

írta: Hajós Ágnes
Chilis, babos húsleves fél óra alatt

Tartalmas leves, akár abszolút kezdőknek is! Sokat nézelődök amerikai főzős oldalakon, nagyon szeretem pl. a Foodnetwork egyszerű, de látványos ételeit. A most következő leves tökéletes, ha marad egy adag a húsleves levéből, és szeretnénk feldobni. Itt találtam, csak a bab lett más színű, meg a…

Tovább Szólj hozzá

sajt csirkecomb vörösbab

2016. feb 15.

Tejes-vajas, illatos, puha zsemle

írta: Hajós Ágnes
Tejes-vajas, illatos, puha zsemle

Ropogós héjú házi zsemle, a legjobb szendvicsalap Még mindig itthon sütöm a péksütiket, legújabb kedvencünk ez a zsemle. A margarinnak egyébként nem vagyok híve, de bevallom, ha nagy mennyiség kell pl. egy sütibe, akkor azt használok. Ebbe a zsemlébe viszont mindenképpen vajat használjunk, így lesz…

Tovább Szólj hozzá

zsemle

süti beállítások módosítása