2018. nov 22.

Az első vegán kedvencem

írta: Hajós Ágnes
Az első vegán kedvencem

Pörkölt babból? Hihetetlenül finom! Nemrég épp nézegettem Steiner Kristóf oldalát, egy ideje ugyanis kacérkodom a gondolattal, hogy kis időre kipróbálom a "vegánság"-ot. Vagy hogy mondják... :) Szeretem a receptjeit, úgy meg tudja variálni a vegán kajákat, hogy kicsit sem hiányzik belőlük a…

Tovább Szólj hozzá

pörkölt gomba bab ajvár aszalt paradicsom

2018. nov 22.

Vajpuha sült oldalas kétféle körettel

írta: Hajós Ágnes
Vajpuha sült oldalas kétféle körettel

Egyszerű, mégis különleges ebéd  szép színesen :) Nagyon kevés disznóhúst készítek, de ha mégis nekiállok, akkor a zsírdúsabb részeket szeretem. Azokat lehet ugyanis igazán puhára, szaftosra sütni, nekem se a karaj, se a szűz rész nem jön be. Szóval nemrég a családot vártuk vendégségbe, akkor jutott…

Tovább Szólj hozzá

cékla édesburgonya oldalas

2018. nov 20.

Vendégváró paradicsomos-sajtos falatkák

írta: Hajós Ágnes
Vendégváró paradicsomos-sajtos falatkák

A klasszikus saláta partyképesen :) Kedvenc nyári salátám a caprese, itt már írtam róla. És tudom, hogy aki megkóstolja, szintén imádni fogja. Viszont ha nagyobb társaság jön, nem lehet úgy tálalni, hogy ne kenjük össze vele az asztalt, meg egymást. Így nemrég újítottam egy kicsit, és…

Tovább Szólj hozzá

paradicsom mozzarella koktélparadicsom

süti beállítások módosítása