2016. ápr 10.

Omlett füstölt sajttal, újhagymával

írta: Hajós Ágnes
Omlett füstölt sajttal, újhagymával

Ráérős, laktató reggeli nem csak vasárnapra Gyengéim a tojásételek, ha tehetem, azt reggelizek. Állítólag már 12 éves koromban tudtam tükörtojást készíteni és még cifráztam is mindenfélével. Ez azért volt hasznos, mert rettenetesen válogatós voltam (fura, mi?) és ha anyukám olyat készített, amit nem…

Tovább Szólj hozzá

tojás sajt szalonna újhagyma

2016. ápr 08.

Rizssaláta csípősen, sajttal

írta: Hajós Ágnes
Rizssaláta csípősen, sajttal

Újabb laktató, maradékmentő saláta medvehagymával Sokszor írtam már, hogy ételt nem szeretek kidobni, nem is nagyon szoktam. Rizsből valahogy sosem sikerül eltalálnom a kellő mennyiséget, mindig több lesz. Bár az is igaz, hogy annyira megszerettem a rizssalátát, hogy rizsfőzéskor már a másnapi…

Tovább Szólj hozzá

saláta tojás paprika sajt medvehagyma rizs majonéz

2016. ápr 06.

Tárkonyos-zöldséges csirkeleves, laktató és isteni

írta: Hajós Ágnes
Tárkonyos-zöldséges csirkeleves, laktató és isteni

A nagy kedvenc egyszerű receptje Ahogy sokan mások, imádom a húslevest és mint többször írtam, a maradék levet sok mindenhez felhasználom.  Így van ez a következő levessel is, amit a legtöbben, akik ritkábban főznek, az éttermek választékából ismernek. Nem szeretem a szakácsokat bántani, hiszen én…

Tovább Szólj hozzá

répa tejszín borsó csirkemell tárkony

2016. ápr 05.

Indiai lepénykenyér otthon készítve

írta: Hajós Ágnes
Indiai lepénykenyér otthon készítve

Csapáti, a dahl-ok és curry-k kedvelt kísérője Már sokszor terveztem, hogy otthon is készítek lepénykenyeret, hiszen az indiai ételeknek az a tökéletes kísérője.  Sőt, az indiaiak legtöbbször kézzel esznek, a csapátiból szakítanak egy darabot szigorúan jobb kézzel és kanálként használva ezzel mernek…

Tovább Szólj hozzá

indiai csapáti

süti beállítások módosítása