2017. már 10.

Desszert: hideg túrógombóc gyümölcsmártással, csokis sütivel

írta: Hajós Ágnes
Desszert: hideg túrógombóc gyümölcsmártással, csokis sütivel

Zárásnak egy könnyű édesség, ami pont olyan finom, amilyen szép Elérkeztünk a végső fogáshoz a versenyben, ahol a Panasonic géppel kellett háromféle ételt fotóznom, ezen gondolkodtam a legtöbbet. Alapból nem vagyok édesszájú, de mivel annak idején az étteremben sokáig desszertpályás voltam, annyira…

Tovább Szólj hozzá

csokoládé túró rózsavíz mascarpone eper mogyoró barack fehér csoki

2017. már 10.

Főétel: kacsa háromféle körettel

írta: Hajós Ágnes
Főétel: kacsa háromféle körettel

Második felvonás: fókuszban kedvenc szárnyasom Következzék a különleges előétel méltó utódja, amit természetesen a kölcsönbe kapott Panasonic géppel fotóztam. Itt már akadt egy kis problémám, ugyanis a kacsacomb tényleg hiánycikk. Azt hittem pár hete, hogy csak ijesztgetnek, mikor a madárinfluenza…

Tovább Szólj hozzá

saláta kacsa narancs vörösbor kuszkusz retek kacsacomb kápia

2017. már 10.

Előétel: Rák- és salátavariációk

írta: Hajós Ágnes
Előétel: Rák- és salátavariációk

Első felvonás az ízek és színek bűvöletében Kaptam egy szuper fényképezőgépet a Panasonictól kipróbálásra, háromféle ételt: előételt, főételt és desszertet kellett vele fotóznom.  Természetesen nekem kellett kitalálni és meg is főzni, de nem csak úgy, nyerhetek is vele egy varsói főzőkurzust.…

Tovább Szólj hozzá

saláta rák répa paradicsom uborka

2017. már 07.

Sült pulykás, pikáns töltött pita

írta: Hajós Ágnes
Sült pulykás, pikáns töltött pita

Édes-sós ízek egy laktató szendvicsben Nemrég említettem, hogy kaptam egy nagy adag pulykahúst a Gallicoop-tól, még mindig van belőle, pedig igyekszem fogyasztani :) Most az egész pulyka felsőcombot vettem elő a fagyasztóból, és hogy jó szaftos maradjon, egészben sütöttem meg a sütőben. Salátához…

Tovább Szólj hozzá

saláta joghurt pulyka mangó grapefruit chili szendvics pulykacomb avokádó tahini

süti beállítások módosítása