2016. feb 06.

Babos-sajtos töltött pizza

írta: Hajós Ágnes
Babos-sajtos töltött pizza

Calzone ropogós csúccsal, olvadó-nyúlós sajttal Ezt az ételt a lustaság ihlette, nem volt kedvem semmit főzni, de pizzához se. A nemrég készített burgonyafánk töltelékéből még maradt sajt meg paradicsomos bab is, gyúrtam egy oregánós kenyértésztát, de keleszteni sem volt kedvem, gondoltam, lesz, ami…

Tovább Szólj hozzá

sajt pizza bab paradicsomlé

2016. feb 06.

Melegszendvicskrém házilag, nagymamám receptje szerint

írta: Hajós Ágnes
Melegszendvicskrém házilag, nagymamám receptje szerint

Újhagymás, májkrémes, mustáros kence, kedvenc gyerekkori vacsorám Lassan kifogyok nagymamám imádott receptjeiből, amiket a mai napig készítek, de még van egy pár. A most következő sok kedves gyerekkori emléket idéz bennem. Mikor kicsik voltunk a tesómmal, nagyon szerettünk hétvégén ott aludni a…

Tovább Szólj hozzá

tojás sajt mustár tejföl újhagyma májkrém petrezselyem

2016. feb 04.

Krumplisaláta tepertővel

írta: Hajós Ágnes
Krumplisaláta tepertővel

Különleges saláta, diétázók kíméljenek! :) Elég régóta fordítok étlapokat, talán ez is az egyik oka, hogy szeretem a különleges ételeket. Mindig inspirálódok az éppen aktuálisan nálam lévő étlapból, most egy kicsit sem fogyókúrás krumplisalátát találtam. Lehet, hogy hülyének néztek, de direkt…

Tovább Szólj hozzá

saláta krumpli majonéz töpörtyű petrezselyem

2016. feb 03.

Ropogós, szezámmagos, bundás csirkemáj

írta: Hajós Ágnes
Ropogós, szezámmagos, bundás csirkemáj

Kívül ropogós, belül krémes falatkák könnyen, "robbanás" nélkül :) Rengeteg csirkemájas receptem van, letagadhatatlanul ez az egyik kedvenc alapanyagom. Nemrég új ötlet után kutattam, így találtam meg Mautner Zsófinál a következő receptet. Nagyon megtetszett az ötlet, el is készítettem. Bár én a…

Tovább Szólj hozzá

csirkemáj szezámmag

2016. feb 02.

Ketchup céklából, merjünk újítani!

írta: Hajós Ágnes
Ketchup céklából, merjünk újítani!

Meglepően különleges mártás, céklarajongóknak kötelező! Nálunk nem nagyon ismert ez a fajta mártogatósnak való, egy amerikai honlapon akadtam rá, ott a sült édesburgonyához adják. Mivel imádom a céklát, főleg sütve, muszáj volt kipróbálnom. Nem is csalódtam, nagyon finom és különleges lett. Ötlet…

Tovább Szólj hozzá

gyömbér cékla ketchup barna cukor Worcestershire szósz

2016. feb 01.

Mediterrán paprikás krumpli pirított csirkemellel

írta: Hajós Ágnes
Mediterrán paprikás krumpli pirított csirkemellel

A miénk is isteni, de ezt (legalább) egyszer meg kell kóstolni Nem mondhatjátok, hogy csak a különlegességeket szeretem, van már fent két hagyományos paprikás krumpli is a blogon. Na, jó, nem teljesen egyszerűek ezek sem, az egyik egy kicsit felturbózott változat, a másik pedig egy csepp indiával…

Tovább Szólj hozzá

krumpli padlizsán paradicsomlé csirkemell

süti beállítások módosítása