Rukkolapesto gazdag halas és vegetáriánus ételben
Hét hozzávaló, két padlizsános, rukkolás étel
Ismét egy újabb hónap, a Miele -nél ismét megtelt a virtuális kosár. Ez alkalommal a következők a felhasználandó hozzávalók: dió, padlizsán, zöld pesto, hal, szárított paradicsom, feta sajt és tészta. Rengeteget gondolkoztam és most sem tudtam csak egyfélét főzni. Valahogy mindig rögtön kétfelé indulok el, most egy vegetáriánus - és egy halételt készítettem. Egyik sem túl bonyolult, bárki nekiállhat!
Egy megjegyzés: a pesto-t mindkét alkalommal rukkolával és dióval készítettem. Használhatunk a rukkola helyett bazsalikomot, koriandert, a dió helyett fenyőmagot.
Padlizsános halragu pesto-s nudlival
Hozzávalók 4 főre:
500 g lepényhal (vagy más tengeri hal)-filé
1 ...