Rókagombás zöldségragu mustárral
Pikáns, különleges ebéd mindössze fél óra alatt
Már többször említettem, hogy szeretem a gombákat. Úgy általában mindegyiket, rengeteg receptem van velük ( itt ).
Abszolút kedvencem a vargánya , de a rókagombá t is nagyon szeretem, ha találok a piacon, mindig lecsapok rá. Így volt ez a múlt héten is, és mivel nyáron nem igazán kívánom a húst (maximum grillezve ), pikáns zöldségraguban találta meg a helyét.
Mustáros-tejszínes rókagombaragu zöldborsóval
Hozzávalók 4 főre:
30 dkg rókagomba
30 dkg zöldborsó
Só, bors
4 dl tejszín
2 ek mustár
2 dl alaplé
1 tk étk. keményítő
2 ek olaj
Köretnek párolt rizs
A rókagombák szárát lekapirgáljuk, az alját levágjuk, mérettől függően 2-3-ba ...